Kysely kesäleiritarpeesta 2021 Hyvän olon leirin suunnittelua varten

Siilinjärven kuvataideyhdistys ry on hakemassa valtionrahoitusta kesällä 2021 toteutettaville vuosina 2011 – 2014 syntyneiden lasten kesäleireille kesäkuussa ja elokuussa.

Leirit ovat päiväleirejä joissa varsinainen leiriohjelma toteutuu klo 9-15, mutta lapsille on valvottua puuhaa  alkaen 7.30  ja päättyen klo 16.30, jotta työssä käyvien olisi mahdollista jättää lapset päivän ajaksi leirille.

Leiripäivänä tarjotaan aamupala, lounas ja välipala. Ohjelmassa on liikuntaa, erätaitoja, musiikkia, tanssia, kuvaamataitoa, rakentelua, retkeilyä, ensiaputaitoja jne, tavoitteena monipuolinen ohjelma.

Leiripaikkana on LatuRasti Huvikummuntie 45, Siilinjärvi. (3,3, km Siilinjärven keskustasta) ja leirin järjestävät yhteistyössä Siilinjärven kuvataideyhdistys, Siilinjärven kunta, Siilin Latu ja Siilinjärven Terveys ry.

Pyydämmekin nyt teiltä leirisuunnittelua varten ennakkotietoa, siitä olisiko lapsenne osallistumassa yhdelle tai useammalle seuraavista suunnitteilla olevista leireistä. Nämä tiedot eivät ole sitovia, eivätkä jää ilmoittautumisena voimaan. Varsinaiset leiri-ilmoittautumiset pyydetään kevättalvella 2021.

KORONAOHJEISTUS KUVATAIDEKERHOILLE

Kerhon alkaessa ja silloin kun uusia kerholaisia tulee, käydään läpi koronaohjeistus kerholaisten kanssa.

  • Yski hihaan tai nenäliinaan.
  • Kerhoon tullessa pestään kädet ja käytetään sen jälkeen käsidesiä.
  • Mieluiten käytetään omia välineitä ja mikäli käytetään kerhon yhteisiä välineitä, ei niitä kierrätetä kerhon aikana.
  • Käytetään omia esiliinoja, ei kerhon yhteisiä.
  • Säilytetään turvavälit kerhoon tullessa, työskentelyn aikana ja lähtiessä.
  • Kerhoon ei saa tulla sairaana eikä nuhaisena.
  • Kerho-ohjaajalla on velvollisuus käskeä poistumaan kerholainen, joka on sairas tai ei kehotuksista huolimatta noudata annettuja ohjeita.
  • Kerhosta lähdettäessä jokainen puhdistaa työpöytänsä ja omat työvälineensä ohjaajan antamien ohjeiden mukaan.
  • Kerhosta lähdettäessä pestään kädet ja käytetään käsidesiä.

Kuvataidetta verkkoon

Lähettäkäähän kuvia töistänne yhdistyksen face book -ryhmään koronakevään ratoksi (suljettu ryhmä eli ei näy kuin kuvataideyhdistyksen jäsenille sekä niille, jotka ovat erityisesti siihen jäsenyyttä pyytäneet).

Lisäksi omia taideteoksiaan voi julkaista julkisessa face book -ryhmässä ”Taidetta kotona”. Myös Siilinjärven kunnan kulttuuritoimen instagram-sivuille voi päästä. Kulttuurikoordinaattori Hanna Kauhanen liittää taidekuvia sinne siten, että niissä on mukana muutaman lauseen esittely työstä ja sen tekijästä.

Opastusta kuvien viemiseen em. paikkoihin saa puheenjohtaja Hilkalta.

AIKUISTEN KUVAPIIRIT JATKUVAT SYKSYLLÄ 2020

TYÖPAJATOIMINTA

Torstain työpajatoiminta alkaa 3.9.20 klo 17 Ahmon koululla. Paikka on vaihtunut aikaisemmasta Viipale 3:n kuvataideluokkaan. Tarkemmat tiedot toiminnasta löydät Aikuisille-sivulta.

AKULIINAN KUVAPIIRI IKÄIHMISILLE

Kuvapiiri jatkuu syskyllä 2020 torstaisin 20.8.,10.9., 1.10., 29.10., ja 26.11. klo 14 -16.

VUORELAN KUVAPIIRI

Vuorelan kuvapiiri jatkaa kokoontumista syksyn 2020 aikana 4-5 kertaa, tarkemmat päivät eivät ole vielä tiedossamme. Tarkemmat tiedot toiminnasta löydät Aikuisille-sivuilta.

Vuorelan ryhmän marraskuisia 2019 touhuja