SUOMALAISEN KUVATAITEEN PÄIVÄN 10.7.20 SUURI MAALAUSPÄIVÄ

Tervetuloa viettämään Suomalaisen kuvataiteen päivää 10.7.2020 maalaten Siilinjärven Mäntyrannassa, kesäteatterin maisemissa klo 10.00 – 16.00!

Tapahtuma on tänä vuonna suunnattu vain aikuisille. Osallistujat maalavat tai piirtävät haluamallaan tekniikalla omia välineitään käyttäen. Ohjaajamme Vitali Aho kiertelee alueella ja antaa tarpeen mukaan henkilökohtaista ohjausta. Lopussa pidämme pienen töiden katselmuksen ja julkaisemme töistä kuvia myös valtakunnallisilla Suuren maalauspäivän sivuilla.

Osallistumismaksu tapahtumaan on 10 €, eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Osallistumismaksun voi maksaa käteisenä tapahtumassa tai tapahtuman jälkeen yhdistyksen tilille.

Pyydämme 30.6. mennessä ennakkotietoa osallistumisesta Hilkalle puh. 040 526 7317 tai sähköpostilla siilinkuvis@gmail.com.

Kuvataidetta verkkoon

Lähettäkäähän kuvia töistänne yhdistyksen face book -ryhmään koronakevään ratoksi (suljettu ryhmä eli ei näy kuin kuvataideyhdistyksen jäsenille sekä niille, jotka ovat erityisesti siihen jäsenyyttä pyytäneet).

Lisäksi omia taideteoksiaan voi julkaista julkisessa face book -ryhmässä ”Taidetta kotona”. Myös Siilinjärven kunnan kulttuuritoimen instagram-sivuille voi päästä. Kulttuurikoordinaattori Hanna Kauhanen liittää taidekuvia sinne siten, että niissä on mukana muutaman lauseen esittely työstä ja sen tekijästä.

Opastusta kuvien viemiseen em. paikkoihin saa puheenjohtaja Hilkalta.

AIKUISTEN KUVAPIIRIT JATKUVAT SYKSYLLÄ 2020

TYÖPAJATOIMINTA

Torstain työpajatoiminta alkaa 3.9.20 klo 17 Ahmon koululla. Paikka on vaihtunut aikaisemmasta Viipale 3:n kuvataideluokkaan. Tarkemmat tiedot toiminnasta löydät Aikuisille-sivulta.

AKULIINAN KUVAPIIRI IKÄIHMISILLE

Kuvapiiri jatkuu syskyllä 2020 torstaisin 20.8.,10.9., 1.10., 29.10., ja 26.11. klo 14 -16.

VUORELAN KUVAPIIRI

Vuorelan kuvapiiri jatkaa kokoontumista syksyn 2020 aikana 4-5 kertaa, tarkemmat päivät eivät ole vielä tiedossamme. Tarkemmat tiedot toiminnasta löydät Aikuisille-sivuilta.

Vuorelan ryhmän marraskuisia 2019 touhuja