LASTEN TAPAHTUMAT

VUODEN 2020 TAPAHTUMAT

Suunnitteluvaiheessa!

 

MENNEET TAPAHTUMAT

SUOMALAISEN TAITEEN PÄIVÄNÄ 10.7.2019 ja Helene Schjerfbeckin syntymäpäivänä Pöljän kotiseutumuseolla maalattiin ja piirrettiin. Ohjattuja ryhmiä oli sekä aikuisille että lapsille/nuorille (7-16 v) Maalaustekniikka oli vapaa ja kohteena oli joko museon ulkoympäristö tai sisätilat.

AKRYYLIMAALAUSTA SIILIFOLKISSA 15. – 20.7.2019 järjesti kuvataideyhdistys lapsille jokaisena Siilifolk -päivänä. Teltassamme oli mahdollista osallistua yhteismaalauksen tekemiseen tai tehdä oma maalaus kotiin vietäväksi. Joinakin päivänä oli yhdistykseltä myös kasvomaalauksen tekijä paikalla. Luovia, maalaamisesta ja piirtämisestä innostuneita lapsia oli ilahduttavan paljon liikkeellä!

IMG_3402

PIKKU-MARJAN KESÄPÄIVÄNÄ PÖLJÄN KOTISEUTUMUSEOLLA 11.8.2019 yhdistys järjesti maalausta akryylivärein.. Samalla lasten oli mahdollisuus ilmoittautua syksyllä alkaviin ryhmiin. Puolestaan aikuiset pystyivät ilmoittautumaan kuvataideyhdistyksen jäseneksi ja/tai vapaaehtoistoimijaksi.

bty
bty

LASTEN 4-6 V KUVATAIDEKERHON NÄYTTELY oli 10.5. – 28.5.2019 Siilinjärven seurakuntatalolla.

LASTEN 7-12 V KUVATAIDEKERHOJEN NÄYTTELY oli 12.4. – 10.5.2019 Siilinjärvellä Liiketalo Torikallan kahdella käytävällä.

MITÄ TEHTÄS? -LASTEN JA NUORTEN TOIMINTAVIIKKONA 3.2.-9.2.2019 Kuvataideyhdistys piti ovet avoimena tietyissä lasten ryhmissä Vuorelassa ja Siilinjärven keskustassa. Ryhmäkerroissa aiheena oli  keramiikkaa, grafiikkaa ja monotypioita, kankaanpainantaa ja maalausta akryyliväreillä. Osa ohjauksesta tapahtui seurakunnan lasten tilaisuuksissa.

SYYSSTARTTI -LASTEN TAPAHTUMASSA SUININLAHDEN KOULULLA SU 9.9.2018 lapset pääsivät askartelemaan paperista ohjattuina.

PIKKU-MARJAN KESÄPÄIVÄNÄ 12.8.18 Pöljän kotiseutumuseolla vietettiin lämmintä ja  riemukasta puuhapäivää. Pääteemana olivat keppihevoset, mutta siinä ohessa oli tarjolla monenlaista muutakin tekemistä. Kuvataideyhdistyksen pisteessä maalattiin päreitä ja kerrottiin perheille pian alkavista kuvataidekerhoista.

PIIRUSTUS- JA MAALAUSPÄIVÄ 10.7.18 Pöljän kotiseutumuseolla oli osa valtakunnallista Suuri Maalaustapahtuma –päivää. Kuvataiteilu oli tarkoitettu 10 -16 v lapsille. Päivästä  ja syntyneistä teoksista julkaistiin kuvia valtakunnallisilla Suuren maalaustapahtuman Facebook ja Instagram-sivuilla. Ohjaajana oli Hilkka Karvonen.

MAALAUSTA JA ASKARTELUA LAPSILLE 16.7.-21.7.18 SIILIFOLKISSA oli yhdistys tarjoamassa veloituksetta jokaisena päivänä.

 LASTEN RALLISSA 29.4.2018 Ahmon koululla kerroimme lapsille tarkoitetusta toiminnastamme. Toimintapisteessämme pääsi myös heti kokeilemaan esiteltyjä asioita käytänössä pienen askartelun merkeissä.

PIKKU-MARJAN TALVIPÄIVÄNÄ 4.2.2018 Siilinlahden koululla oli Kuvataideyhdistys  järjestämässä lapsille kuvakollaasin rakentamista. Aiheena oli ”Sisukkasti opin tiellä”.

cof

 

 

 

Myös vielä aiempina vuosina yhdistys on ollut mukana useissa eri teemapäivissä tarjoamassa lapsille monipuolisesti tekemistä, kokemuksia ja iloa kuvataiteen parissa.

Featured image

Featured imageFeatured imageFeatured image