Yhteisöateljee ja yhdistyksen oma tila Arttuuri

Siilinjärven kuvataideyhdistys on vuokrannut oman tilan, jonka nimeksi on valittu Arttuuri! Asematie 3:ssa sijaitsevassa tilassa järjestämme jatkossa valtaosan lasten ja aikuisten kuvataide- ja keramiikkakerhoista ja tapaamisista. Lisäksi tilassa aloittelee toimintaansa ikäihmisten kulttuurikahvila (tästä lisää myöhemmin) sekä yhteisöateljee.

Tule tekemään kuvataidetta Siilinjärven kuvataideyhdistyksen omaan yhteistöateljeehen!

MITÄ? Aloitamme vuoden 2023 alusta yhteisöateljee-toiminnan, jossa yhdistyksen jäsenet voivat tulla useampana kertana viikossa tekemään omaehtoisesti ja oman aikataulunsa mukaan kuvataidetta yhdistyksen tiloihin Arttuuriin Siilinjärvelle. Yhteisöateljee toimii vertaisohjausperiaatteella.

AIKA? Sekä kuvataiteelle että keramiikalle on tehty omat kalenterivaraukset, koska niitä ei voi tehdä yhtä aikaa saven pölyämisen takia. Molempia tekniikoita pääsee tekemään 2 krt/viikko. Yhteensä yhteisöateljeen käyttöön varataan ateljeen kalenterista noin 25h/viikko, ja pyrimme pitämään viikoittaiset ajankohdat samoina. Arttuurin kalenterin löydät tämän tekstin alapuolelta.

HINTA? Yhteisöateljee maksaa jäsenelle 25 eur/kk. Avaimen käytöstä sovitaan erikseen. Hinnalla katetaan tilan vuokria ja ylläpitokustannuksia. Maksu laskutetaan 3 kk välein, eli lasku tulee 4 kertaa vuodessa. Huom! Vuosia pyörineet kuvataiteen ja keramiikan työpajat jatkuvat edelleen ohjelman mukaan ja sisältyvät jäsenmaksuun kuten ennenkin!

TYÖSKENTELY? Yhteisöateljeeta käyttävä voi säilyttää rajallista määrää omia tarvikkeitaan yhteisön kaapissa ja jättää taulunsa tiloihin kuivumaan. Tiloissa on muutama maalausteline, mutta lähtökohtaisesti jäsenet käyttävät omia tarvikkeitaan ja materiaalejaan. Tilan käyttäjä siivoaa kaikki omat jälkensä.

TILAN VARUSTUS? Tiloissa on wc ja pieni kahvinkeittomahdollisuudella ja jääkaapilla varustettu keittiö. Parkkipaikkoja on pihalla aidan varressa.

MITEN PÄÄSEE MUKAAN? Ota yhteyttä Siilinjärven Kuvataideyhdistys, Taru Malmberg p. 044 3041717, (arkisin klo 16 jälkeen) tai tamalmbe(at)outlook.com
Yhdistyksen toimitilojen ja ateljeen osoite on: Arttuuri, Asematie 3 (1.krs. käynti takapihan puolelta), Siilinjärvi

Advertisement