Huhtikuun ja toukokuun aikuisten kurssit

TAIDEBATIIKKIKURSSI

Aika: La 23..4. – Su 24.4.2022 klo 9 – 15
Paikka: Ahmon koulu, viipale 4, Siilinjärvi
Ohjaaja Hilkka Karvonen
Kurssimaksu 40 €/osallistuja (sisältää materiaalin)

Ilmoittautumiset https://www.survio.com/survey/d/B2K2R5F1Y7L6N4H9G  tai sähköposti siilinkuvis@gmail.com  tai puh 040 526 7317

Ohjelma:

La 23.4. Batiikin eri muodot ja batiikin historiaa, vahabatiikin työvälineet, värit ja menetelmät. Perusteita, työturvallisuus, työvälineiden ja menetelmien kokeilua ja batiikkityön suunnittelua.
Su 24.2. Vahabatiikkitöiden valmistamista ja viimeistelyä.

Kurssilla tehdään vahabatiikkia puuvillakankaalle batiikkivärein. Keskitymme kurssilla tauluna käytettävien maalausten tekemiseen. Vahana käytetään steariinia ja mehiläisvahaa. Kuumalla vahalla ”piirretään” työhön suunniteltujen kuvioiden ääriviivat, minkä jälkeen kuviot maalataan batiikkivärein ja käytetään tarpeen mukaan useita vahaus-, värjäys- ja kuivatusvaiheita. Viimeistelyssä vaha poistetaan työstä silittämällä. Kurssilla tarvittavat materiaalit ja välineet varataan valmiiksi ja ne kuuluvat kurssimaksuun. Kurssilaisia pyydetään tuomaan mukanaan vahan poistamisessa tarvittavia sanomalehtiä hiustenkuivaajan ja kertakäyttökäsineitä värityöskentelyyn. Kurssi ei edellytä kuvataideyhdistyksen jäsenyyttä.

ACRYLIC POURING – TAULUKURSSI
HUOM! KURSSI PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

Aika: La 14.5.2022 klo 10 – 14 ja töiden nouto su 15.4. klo 10-11
Paikka: Ahmon koulu, KU-luokka (Viipale 3)
Hinta: 35 euroa jäsenet, 40 euroa ei-jäsenet. Hinta sisältää ohjauksen, maalit ja tarvikkeet ja taulupohjan.

Acrylic pouring eli akryylikaato on tekniikka, jossa valutetaan akryyliväriä taulupohjalle niin, että se muodostaa sattumanvaraisia marmorimaisia abstrakteja kuvioita. Kurssi soveltuu kaikille, tekniikka opetetaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: siilinkuvis@siilinkuvis

Advertisement